Bungalows van Hotel L\'Eau Vive
Voordeur bungalows Hotel L\'Eau Vive
Binnenkant bungalows Hotel L\'Eau Vive
Hotel L'Eau Vive Rue de petit fays 94 5550 Vresse Sur Semois +32-61500122
Het hotel is aangesloten bij:

Chalet bij Hotel-Restaurant l'Eau Vive

 

U kunt bij Hotel L'Eau Vive ook een luxe chalet reserveren. In 2009 zijn er op het erf, op de oevers van de rivier de Ruaumoulin, omringt door fraaie loofbomen,  5 prachtige houten chalets geplaatst. De chalets beschikken over al het hedendaags comfort maar de geur van hout en weleer bepalen de sfeer. Op de begane grond bevindt zich een grote slaapkamer met een ruime zithoek en de badkamer met douche en toilet. Uiteraard zijn de kamers ingericht met comfortabele boxspring bedden. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers waar ruimte is voor 2 volwassenen of vier kinderen. Alle chalets hebben een terrasje met uitzicht op de rivier.

De chalets zijn uitermate geschikt voor gezinnen met 1 tot 4 kinderen. Ze beschikken niet over een kitchenette. Het ontbijt, dat inbegerepen zit in het tarief van de chalets, nuttigt u in het ontbijtrestaurant van het hotel en voor het diner kunt u in het a la carte restaurant terecht.

Wenst u een Chalet te reserveren? Klik hier! Mocht u extra informatie wensen, of hulp bij het maken van de reservering dan kunt u een e-mail sturen naar info@hotelmoment.nl of reageren via het contactformulier.