Hotel-Restaurant L\'Eau Vive
Hotel l\'Eau Vive
Hotel-Restaurant L\'Eau Vive
Hotel L'Eau Vive Rue de petit fays 94 5550 Vresse Sur Semois +32-61500122
Het hotel is aangesloten bij:

Bar / Restaurant

 

Waar komt de Bourgondische keuken beter tot zijn recht dan in de Ardennen? Hier is het leven nog puur en weten mensen volop te genieten van heerlijk eten en goede dranken.

Eerlijk en ambachtelijk vakmanschap
De chef-kok van het gastronomische en sfeervolle restaurant staat in de wijde omgeving bekend om zijn eerlijke en ambachtelijke vakmanschap. U kunt hier in een sfeervolle ambiance genieten van de meest heerlijke culinaire specialiteiten. Op een van de prachtige terrassen (aan het water) van het hotel kunt u bovendien, terwijl u het uitzicht bewondert, genieten van een apéritief of borrel.

Sfeervolle bar
Daarnaast heeft Hotel-Restaurant l'Eau Vive een sfeervolle bar en lounge met open haard. U kunt hier 's middags of 's avonds, onder het genot van een drankje, heerlijk ontspannen bij een knisperend haardvuur.

Terrassen
Maar ontspannen kunt u natuurlijk ook op een van de eerder genoemde terrassen van het hotel met uitzicht op de mooie glooiende heuvel. Vooral het terras aan de achterzijde van Hotel-Restaurant 'l Eau Vive, waar een snelstromend beekje voor een ontspannend en rustgevend gevoel zorgt, is geweldig.